Forhåbentlig aldrig, vel?

Men…hvornår vil du handle på den?

Hverdagen synes altid at komme i vejen. Der er hele tiden noget. Hele tiden noget, man skal tage sig af. Drømmen bliver skubbet til side.

Hvordan vil dit liv ændre sig, hvis du fårmere skriveglæde, frigør tid til at arbejde på din bog og oplever skriveblokeringer forsvinde som dug for solen? Hvordan vil det føles at stå med din egen bog i hånden – at pakke bogkassen ud, at dufte til de nytrykte sider? Det er en bekræftelse, en materialisering af din kreativitet.

Det er fantastisk – men det handler om mere end bare produktet. Som et kreativt menneske, der har lysten til at skrive, så kan det gøre meget ondt at lade være. Og det kan have store omkostninger for ens velbefindende. Som en kvinde, jeg skrev med i går, udtrykte det: ”Hvis jeg ikke skriver, ender jeg på den lukkede.” Det var metaforisk, men ikke desto mindre. Ophobningen af ideer, historier, digte, noveller, romaner i sindet – det gør ondt!

Jeg troede aldrig, jeg skulle få udgivet noget som helst. Jeg var overvældet af alle de forhindringer, jeg følte omgav skrivefaget. Også alligevel stod jeg pludselig med mit første værk i hånden – digte ovenikøbet – udgivet på et forlag, der husede navne som Peter Laugesen, Jens Smærup Sørensen, Dan Turell, Vagn Lundbye og FP Jac. Jeg blev anmeldt i forskellige medier og modtog en invitation til dansk Forfatterforenings debutantbal. Og modtog legater. Jeg var målløs. For jeg troede, at jeg havde fægtet i blinde.

Hvis jeg kan, så kan du også!

Tilmeld dig her!

Med Skriv med Flow har jeg skabt et tilgængeligt og overskueligt kursus, hvor du får en grundig indføring i skrivningens essentielle håndværk, du lærer hvordan du nærer og styrker din kreativitet, og du får branchekendskab, så du med disse værktøjer frigør tid og mentalt rum til at fokusere på det, du vil med dit forfatterskab.

Jeg gør det næste gang, tænker du måske. Men hør lige – det her er den sidste gang, jeg udgiver Skriv med Flow i denne form, hvor der både er håndværk, flow, kreativitet og branchekendskab samlet under et – samtidig med at du får to personlige vejledningssessioner af 1500 kr. stykket.

Salget lukker i morgen kl 23.59.

Som sagt, det er sidste gang, jeg laver kurset med denne struktur, med alt samlet under et og mulighed for to timers vejledning incl. Forhåndslæsning af din tekst og grundig vejledning.

Jeg kommer til at lave andre kurser, men de bliver anderledes struktureret, og efterårets arbejde forhindrer desværre, at jeg kan lægge så meget vægt på personlig vejledning, selvom det er noget af det, jeg holder mest af.

Lad ikke din forfatterdrøm komme i sidste række.For det er så vidunderligt at skrive, når den kreative proces flyder, og ordene synes at stå i kø for at melde sig selv, og synes at være af en anden verden.

Grib din plads nu. Tilmeld dig her.

Share This